Toate colecțiile
Investitori
III. Criterii de eligibilitate
1. Ce condiţii trebuie să satisfac pentru a deveni un investitor?
1. Ce condiţii trebuie să satisfac pentru a deveni un investitor?
Inga Snegur avatar
Scris de Inga Snegur
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Trebuie să ai mai mult de 18 ani, să ai deschis un cont bancar, iar identitatea ta trebuie să poată fi verificată de Fagura.

Platforma Fagura suportă o gamă largă de stiluri de investiții. Unii investitori preferă o abordare activă - se pot loga în contul lor în mod regulat, pot răsfoi împrumuturile listate pe platformă și pot investi manual. Unii investitori descarcă chiar detaliile împrumutului și efectuează o analiză proprie înainte de a plasa o investiție. Pe de altă parte, unii investitori preferă să-și aleagă criteriile de investiții și să permită serviciului nostru de investiții automatizate să execute strategia de investiții pentru aceștia. Această opțiune economisește timpul investitorilor, păstrând în același timp controlul asupra strategiei lor de investiții.

Indiferent dacă doriți să selectați individual fiecare împrumut sau doriți să stabiliți criteriile dvs. de investiții și să lăsați modulul automatizat să selecteze împrumuturile, Fagura vă oferă informațiile și instrumentele care vă vor ajuta să faceți acest lucru.

Recomandăm investitorilor să fie își țină investițiile până la scadența, pentru a putea beneficia de toate dobânzile aferente unui credit. În prezent, împrumuturile facilitate de Fagura pot fi acordate pe termen de 1, 2 sau 3 ani.

Ați primit răspuns la întrebare?