Toate colecțiile
Investitori
VI. Transferuri de bani, plăţi şi comisioane
1. Cum au loc transferurile de bani din sau înspre contul investitorului?
1. Cum au loc transferurile de bani din sau înspre contul investitorului?
Adelina Chicerman avatar
Scris de Adelina Chicerman
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Odată ce ai deschis un cont Fagura, va trebui să transferi fonduri în contul tău virtual înainte de a putea efectua investiții. Poți transfera fonduri în contul tău virtual în mai multe moduri:

Transfer bancar din R.Moldova

Pentru a suplini contul tău de investitor printr-un transfer de bani clasic este nevoie să utilizezi un serviciu de client bancă la distanță sau să te apropii la un oficiu al băncii unde ai deschis contul, de unde să efectuezi un transfer în MDL către contul bancar Fagura.

Banii transferaţi printr-un transfer ordinar de la banca ta de obicei este înregistrat pe contul tău Fagura în termen de până la două zile lucrătoare. În cazul efectuării unui transfer în regim de urgenţă, banii sunt înregistraţi de obicei până la sfârşitul zilei în care s-a făcut transferul.

Pentru un transfer din numele unei persoane fizice în favoarea unei persoane juridice băncile pot încasa un comision, care este suportat de către investitor.

Transfer bancar din UE

Se poate efectua transferul în EUR din aplicația bancară (web bankingul personal) către contul internațional al Fagura, indicând rechizitele Fagura generate din contul de plată de pe platformă.

Un transfer bancar primit de Fagura înainte de ora 14:00 va fi înregistrat în contul tău în aceeași zi. Dacă este primit după ora 14:00, va fi înregistrat în următoarea zi lucrătoare.

Important! Fagura va accepta suplinirea contului deschis pe platformă numai în cazul în care numele și codul fiscal al contului bancar se potrivește cu numele asociat contului Fagura.

Ați primit răspuns la întrebare?